14/02/2015 – ELEPHANTS is uit!

Lieve mensen!

11 februari 2015 was dan eindelijk de dag dat wij onze EP officieel uitbrachten en wel in de EKKO te Utrecht!

Het was een hele bijzondere avond voor ons, samen met alle mensen die er waren. Dank jullie wel voor de waanzinnige opkomst. We hopen met ELEPHANTS een mooi palet te hebben gemaakt om onze muzikale weg verder uit te diepen en hopen jullie, ook hierbij, vaak te mogen treffen.
ELEPHANTS is het eerste deel van een tweeluik. Aan het tweede deel zal in de loop van het jaar vorm worden gegeven, maar daarover later meer! We hopen in ieder geval dat jullie van ons debuut zullen genieten.

Ook willen we jullie er graag op wijzen dat de EP nu zo’n beetje overal te verkrijgen is (Spotify, iTunes, alles!). Je kan ook een fysiek exemplaar bestellen via deze site. Dat kan heel gemakkelijk door de klikken op de links onder het icoon van de hoes hiernaast.

IMG_5092