24/12/2015 – Nieuwe clip en break inlakech

We willen jullie bij deze graag weten dat inlakech er een tijdje tussenuit zal gaan. Dit betekent voorlopig geen optredens, status updates of nieuwe releases. We keren even terug naar wat voor ons de basis is. Achter de schermen blijven we druk bezig, echter kunnen we nog niet zeggen wanneer en hoe we terug komen. Wel is duidelijk dat we hiermee onze huidige bandnaam achter ons zullen laten.

Om onze tijdelijke afwezigheid wat te verzachten hebben we nog wat speciaals voor jullie in petto! Met veel trots presenteren we bij deze de videoclip voor ons nummer Bird of Passage. Deze clip – gemaakt door Dirty Paws Media – vormt voor ons de perfecte afsluiting voor een druk en veelbewogen jaar, en voor jullie hopelijk een warm tot snel!

Fijne dagen,

Inlakech